Home

Situatie Daley Blind

Ajax heeft woensdagmiddag een update gegeven over de situatie omtrent Daley Blind. Hij voelt zich naar omstandigheden goed, stelden de Amsterdamme Ajax geeft korte update over situatie Daley Blind. 26 augustus Ajax heeft woensdagmiddag een update gegeven over de situatie omtrent Daley Blind. Hij voelt zich naar omstandigheden goed,.

Ajax geeft korte update over situatie Daley Blind Ajax

 1. Danny Blind heeft op Ziggo Sport kort gereageerd op de situatie van zijn zoon Daley. Bij de verdediger van Ajax werd onlangs een ontsteking aan een hartspier geconstateerd. 'Aan de hand van testen..
 2. Daley Blind heeft veel reacties gekregen op het interview dat hij na afloop van de wedstrijd tegen Oekraïne gaf. De 31-jarige verdediger gaf voor de camera van de NOS aan dat het drama rondom.
 3. Daley Blind zakte tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Valencia en in elkaar. Hij verklaarde later dat hij duizelig was en liet zich daarna onderzoeken in het ziekenhuis. Daardoor miste hij onder andere de topper in de eredivisie tegen AZ (1-0 verlies)
 4. dere speler dan Daley Blind, dat wil zeggen een optie voor 99 procent van de verdedigers - is de bal blind naar voren hengsten, zegt Verhaar. 'Dan ben je de bal niet kwijt op een gevaarlijke plek, en misschien kan iemand er voorin nog wat mee.
 5. Danny Blind heeft gereageerd op de situatie van zijn zoon Daley. De 29-jarige verdediger van Ajax werd onlangs tijdens het Champions League-duel met Valencia (0-1) duizelig op het veld
 6. De situatie rond Daley Blind komt Anthony van Loo bekend voor. De Belgische verdediger kampte met hartritmestoornissen en kreeg vervolgens een geïmplanteerde defibrillator
 7. Daley Blind was gisteren de grote afwezige in de topper tussen AZ en Ajax. Hij kon niet spelen omdat hij zich niet helemaal fit voelt. In het duel met Valencia van midweeks ging hij vanwege duizeligheid even naar de grond

Sportcardioloog over toestand Blind: 'Een ICD-kastje weet

 1. Daley Blind viel dinsdag tijdens Ajax - Hertha BSC uit. Hij voelt zich naar omstandigheden goed en was vanochtend op Sportcomplex de Toekomst. Hij wordt nader onderzocht en wacht de uitslagen van deze onderzoeken af voordat hij de training weer hervat, zo luidt het korte statement van Ajax
 2. Zondagavond huilde Daley Blind toen hij bij een stand van 2-0 voor Nederland het veld verliet. Trok zijn shirt uit zijn broek en veegde ermee in zijn ogen. Liet zich omhelzen door de trainer en door assistent Van Nistelrooy en ging zitten. De wedstrijd ging verder en Daley Blind was weer alleen met zijn gedachten en zijn angsten
 3. Cardioloog MMC sluit einde loopbaan Daley Blind niet uit: 'Bijzondere situatie' Zaterdag, 21 december 2019 om 19:17 • Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:2
 4. Ajax krijgt een strafschop tegen en lijkt ook door te moeten met tien man nadat Daley Blind zijn tweede gele kaart krijgt, maar het wordt erger voor de Amsterdammers wanneer ook Joël Veltman moet.

Vader Danny reageert op situatie Daley Blind: 'We gaan

Daley Blind nieuws - FCUpdate

Nadat oud-Ajacied Christian Eriksen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand kreeg, schoot de angst er meteen in bij Daley Blind. Dat gaf de Oranje-international toe in een. Ajax heeft zaterdag een update gegeven over de situatie van Daley Blind. Bij de verdediger is een hartspierontsteking geconstateerd. De Oranje-international reageert via sociale media op het. Toestand Daley Blind. Het afgaan van het ICD-kastje bij Ajacied Daley Blind, duidt op een (dreigende) hartstilstand. Dat stelt de Belgische sportcardioloog dr. Peter Peytchev Daley Blind viel gisteren tijdens Ajax - Hertha BSC uit. Hij voelt zich naar omstandigheden goed en was vanochtend op Sportcomplex de Toekomst

Ajax geeft RTL Boulevard update over medische situatie

Daley Blind is tijdens een oefenduel van Ajax met Hertha BSC uitgevallen, nadat zijn defibrillator was afgegaan. De verdediger ging in de tachtigste minuut met NO 'Edwin van der Sar komt met update over situatie Daley Blind' Met het aantrekken van Ryan Babel is Ajax direct klaar op de transfermarkt. Er wordt geen vervanger gehaald voor de geblesseerde Daley Blind. De verdediger kampt met een hartblessure Daley Blind speelt zijn wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA in het klassieke Rood/Wit van AFC Ajax Amsterdam . Ajax geeft korte update over situatie Daley Blind . Daley Blind werkt aan een terugkeer bij Ajax, vertelde zijn vader Danny zaterdag bij Ziggo Sport. Het gaat op zich goed, zei Blind

Daley Blind heeft serieus getwijfeld of hij zondagavond wilde spelen na het ineenzakken van zijn Deense vriend Christian Eriksen. Gisteravond heeft heel veel impact op mij persoonlijk gehad. Twijfels bij Daley Blind na hartstilstand Eriksen. Nadat oud-Ajacied Christian Eriksen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand kreeg, schoot de angst er meteen in bij Daley Blind. Dat gaf de Oranje-international toe in een interview met de NOS na de wedstrijd tegen Oekraïne. Gisteravond heeft heel veel impact op mij. Christian Eriksen: Daley Blind verlaat in tranen het veld tijdens wedstrijd Nederland-Oekraïne. Annelijn Mansfelt jun 14, 2021 0 Comments. Wie tijdens de wedstrijd Denemarken-Finland getuige was van de ineenstorting van Christian Eriksen, zal de gruwelijke taferelen niet lang vergeten. De Deense middenvelder viel in de 42e minuut van de Euro.

Eerst was 'Delay' Blind een scheldnaam

Daley Blind Het had een grote impact op me. Zowel vandaag als gisteren. De situatie is voor hem verschrikkelijk. Maar het was ook voor mij moeilijk door wat ik heb meegemaakt. Niet alleen omdat Christian een heel goeie vriend is, maar ook door wat me zelf overkwam Ajax-speler Daley Blind moet rust houden vanwege een ontstoken hartspier. Het is onduidelijk wanneer en zelfs óf hij ooit weer mag voetballen. Zo'n ontsteking kan iedereen overkomen, zegt. Daley van Danny Blind. De situatie tussen zoon Daley en vader Danny Blind is momenteel extra speciaal. Pa is namelijk bondscoach bij het Nederlands elftal en zijn zoon zit steevast bij de selectie. Dat is niet onterecht, want Daley maakt zijn minuten immers bij Manchester United, al is men daar niet altijd even lovend over zijn prestaties Daley Blind, die in het verleden ook kampte met hartproblemen, hield het niet droog toen hij bij Oranje naar de kant werd gehaald. De Nederlander werd meteen getroost door bondscoach Frank de Boer.

Het ineenzakken van Christian Eriksen tijdens Denemarken-Finland heeft behoorlijk wat impact gehad op Daley Blind. De verdediger van Oranje vond het bijzonder lastig om de knop om te zetten voor. Ajax heeft aan RTL Boulevard een kleine update gegeven rondom aanvoerder Daley Blind. De Amsterdammers willen vanwege de privacy-wetgeving geen inhoudelijke informatie delen, maar wilde het showbizzprogramma niet met lege handen achterlaten. Het gaat langer duren voordat er meer bekend is over de gezondheid van Daley Blind, leest Luuk Ikink het statement van Ajax voor Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de wee Daley Blind zegt waar het op staat en confronteert Jan Joost van Gangelen na zijn rentree tegen Vitesse: Ik heb mij flink aan jullie geërgerd. Duidelijke en terechte woorden. Ajaxfan

Danny Blind over Daley: 'Dat had ook anders kunnen zijn

Daley Blind mist ook duels tegen Telstar en ADO Boris (borisz) 15-12-2019 20:24 print De medische staf heeft nog geen uitsluitsel kunnen geven over de situatie van Ajax-verdediger Daley Blind Blind: 'Mensen hebben er geen idee van hoeveel pijn dat doet'. Daley Blind heeft in een openhartig interview met The Mirror nog maar eens aangegeven hoe moeilijk hij het had toen hij lange tijd. Ajax heeft zaterdag een update gegeven over de situatie van Daley Blind. Bij de verdediger is een hartspierontsteking geconstateerd Blind Bij Eriksen werd later een inwendige defibrillator geplaatst om eenzelfde situatie in de toekomst te voorkomen. Onder anderen Daley Blind is ook drager van een zogeheten ICD-kastje

Belgische oud-prof herkent situatie Blind: 'Op hoogste

 1. Daley Blind lijkt de komende jaren nog wel even international te blijven en komt daardoor in de unieke situatie dat zijn vader straks zijn bondscoach is. Danny Blind is nu al assistent onder Louis van Gaal
 2. Onder anderen Daley Blind is ook drager van een zogeheten ICD-kastje.Omdat in Italië de regelgeving op dat gebied strenger is dan in bijvoorbeeld Nederland, lijkt Eriksen een vervolg als speler van Internazionale te kunnen vergeten. Zijn werkgever heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Braconaro
 3. De manier waarop Daley Blind is omgegaan met de situatie rond de Deense international Christian Eriksen, heeft in de spelersgroep van Oranje voor veel respect gezorgd. Dat zei invaller Nathan Aké in Zeist, een dag na de zege in het openingsduel op Oekraïne (3-2). ed.nl
 4. Daley Blind heeft dubbele gevoelens over het duel met Ajax, de club waar hij eigendom van is en waar zijn vader als assistent-coach actief. Toch wil de verdediger koste wat kost met FC Groningen.

'Ajax maakt zich grote zorgen om situatie Daley Blind

 1. Dat Daley Blind zaterdag tegen Bayern München opteerde als controlerende middenvelder, kan volgens Verweij een reden zijn dat Ajax wel open zou staan voor een vertrek van Edson Álvarez
 2. In tranen verliet hij het veld. Met zijn gedachten bij boezemvriend Christian Eriksen. Daley Blind, die zelf hartproblemen heeft, gaf na afloop van de match tegen Oekraïne een emotioneel interview
 3. 'Ajax maakt zich grote zorgen om situatie Daley Blind' Categorie: ajaxreport.nl Gemaakt op maandag 16 december 2019 13:08 Daley Blind was gisteren de grote afwezige in de topper tussen AZ en Ajax. Hij kon niet spelen omdat hij zich niet helemaal fit voelt. In het duel met Valencia van midweeks ging hij vanwege duizeligheid even naar de grond
 4. Daley Blind en Louis van Gaal AFP Blind wilde duidelijk niet te veel loslaten over het ontslag van Van Gaal. Het is een lastige en vervelende situatie. Ik denk dat.
 5. Daley Blind was gisteren de grote afwezige in de topper tussen AZ en Ajax. Hij kon niet spelen omdat hij zich niet helemaal fit voelt. In het duel met Valencia van midweeks ging hij vanwege duizeligheid even naar de grond. De Telegraaf schrijft:.
 6. Daley Blind kiest voor een korte combinatie met Mathijs de Ligt. Hierbij kiest hij dus niet voor de derde man. In de situatie daarna heeft Blind weer twee mogelijkheden. Hij kan Memphis Depay inspelen of Frenkie de Jong. Blind kiest voor de dieptebal naar Depay, die hem laat vallen op Frenkie de Jong
 7. Afb. 1b. Daley Blind moet in de achtervolging na een dieptepass door de tegenpartij. Nederland is dan nog niet helemaal scherp, want niet veel later in het duel is te zien dat Nederland even wacht met het druk zetten. Georgië bouwt op met drie centrale verdedigers

Ajax geeft update over situatie Blind Sportnieuw

Blind twijfelde over meespelen na drama Eriksen: 'Heel veel impact gehad op mij persoonlijk' Daley Blind hield het niet droog toen hij in het EK-duel met Oekraïne (3-2) naar de kant werd gehaald Blind. Bij Eriksen werd later een inwendige defibrillator geplaatst om eenzelfde situatie in de toekomst te voorkomen. Onder anderen Daley Blind is ook drager van een zogeheten ICD-kastje. Omdat in Italië de regelgeving op dat gebied strenger is dan in bijvoorbeeld Nederland, lijkt Eriksen een vervolg als speler van Internazionale te kunnen.

Danny Blind is uitgebreid ingegaan op de situatie van zijn zoon Daley Blind De situatie rond Daley Blind heeft indruk gemaakt op Dirk Kuyt : https://t.co/2ucPmgu9Ua #Nederland #Aja Ajax heeft woensdagmiddag een update gegeven over de situatie omtrent Daley Blind. Hij voelt zich naar omstandigheden goed, stelden de Amsterdammers. De uitslagen van het onderzoek w Ajax geeft korte update over situatie Daley Blind | Voetbal nieuw Daley Blind wil dat het gespeculeer over de toekomst van Christian Eriksen stopt. Zijn oud-ploeggenoot en vriend ging vorige week tijdens de eerste EK-wedstrijd van Denemarken naar de grond en krijgt een defibrillator. De situatie raakte Blind in het hart, hij had zelf ook hartproblemen FC Groningen rekent niet meer op de komst van Daley Blind. De club wil de Ajax-speler en jeugdinternational graag in de winterstop overnemen, maar Ajax zou de gemaakte afspraken niet nakomen. Ajax zou ons afgelopen week informeren over de situatie van Daley Blind, maar dat is niet gebeurd, aldus algemeen directeur Hans Nijland in De Telegraaf

De zeldzame kracht van Daley Blind - Voetbal Internationa

 1. WK 2014 Blind: 'Zo slecht is de Eredivisie nog niet' Met een gids aan zijn zijde bezocht Daley Blind samen met enkele van zijn ploeggenoten bij Oranje de favela Santa Marta in Rio de Janeiro
 2. 'Daley Blind hoopt op lagere straf voor Andre Onana 'Edwin van der Sar komt met update over situatie Daley Blind.
 3. Danny Blind is uitgebreid ingegaan op de situatie van zijn zoon Daley Blind. 'Uiteindelijk heeft hij besloten om te spelen. Dat is knap, want hij heeft dan niet.
 4. 2,832 Likes, 4 Comments - Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on Instagram: Ajax heeft woensdagmiddag een update naar buiten gebracht over de situatie van Daley Blind, nada
 5. Blind Bij Eriksen werd later een inwendige defibrillator geplaatst om eenzelfde situatie in de toekomst te voorkomen. Onder anderen Daley Blind is ook drager van een zogeheten ICD-kastje. Omdat in Italië de regelgeving op dat gebied strenger is dan in bijvoorbeeld Nederland, lijkt Eriksen een vervolg als speler van Internazionale te kunnen vergeten
 6. Ajax heeft woensdag een update gegeven over de situatie van Daley Blind. Ajax geeft update over situatie Blind | Voetbal nieuws. Headlines; Headlines 24.nl verzamelt actueel nieuws via de rss feeds van online kranten. Op elk moment geven wij al het laatste nieuws overzichtelijk weer
 7. Daley Blind (24) is een prettig intelligente voetballer. En altijd is daar die rustige glimlach tijdens een gesprek. Wordt zijn vader Danny bondscoach als Oranje zondag verliest van Letland? 'Wie zegt dat de KNVB hem dan aanstelt? Ik ga ervan uit dat we winnen.' Privé en werk gescheiden houden, leerde Blind thuis, hoe precair de situatie ook is

UPDATE over medische situatie Daley Blind Zaterdag 21 december, 00:17 uur Ajax gaat de gezondheid van Daley Blind grondig onderzoeken. Dat heeft de club laten weten aan RTL Boulevard. De verdediger werd. Daley Blind onthulde dat hij overwogen heeft zondag niet te spelen in het openingsduel tegen Oekraïne, nadat de Deense middenvelder Christian Eriksen een dag eerder een hartstilstand kreeg. De 31-jarige verdediger was ontzettend emotioneel na zijn wissel en gedurende de persconferentie na afloop van de wedstrijd Erik ten Hag gaat in op de situatie van dinsdagavond: tijdens de redelijke wedstrijd van Ajax tegen Hertha BSC in eigen stadion gaat Daley Blind ineens naar de grond, zonder een tegenstander in de buurt Dinsdagavond (25 augustus) ging er een golf van schrik door de Johan Cruijff Arena toen Daley Blind opnieuw ter aarde stortte. Begin dit jaar werd bekend dat hij kampt met een ontstoken hartspier en dat leidde dinsdag tot problemen tijdens de wedstrijd Ajax - Hertha BSC

De uitslagen van het onderzoek worden echter nog afgewacht. Daley Blind viel dinsdag tijdens Ajax - Hertha BSC uit. Hij voelt zich naar omstandigheden goed en was vanochtend op Sportcomplex de Toekomst. Hij wordt Het bericht Ajax geeft update over situatie Blind verscheen eerst op Sportnieuws Blind junior speelt met een defibrillator sinds hij eind 2019 tegen Valencia naar de grond ging. Er zit natuurlijk heel veel emotie bij Daley, aldus Blind, die de Ajacied met tranen van het veld zag aflopen na zijn wissel tegen Oekraïne. Voor zijn gevoel kwam alles weer langs, zijn eigen problematiek Spelers Oranje prijzen 'emotionele' Blind: 'Hij heeft gestreden voor het team'. De manier waarop Daley Blind is omgegaan met de situatie rond de Deense international Christian Eriksen, heeft in de spelersgroep van Oranje voor veel respect gezorgd. Dat zei invaller Nathan Aké in Zeist, een dag na de zege in het openingsduel op Oekraïne. De manier waarop Daley Blind is omgegaan met de situatie rond de Deense international Christian Eriksen, heeft in de spelersgroep van Oranje voor veel respect gezorgd. Dat zei invaller Nathan Aké in Zeist, een dag na de zege in het openingsduel op Oekraïne (3-2) Blind werd zondagavond ontslagen naar aanleiding van de 2-0 nederlaag van een KNVB over ontslag Blind: 'Onmogelijke situatie voorkomen Daley Blind passeert Danny Blind qua interlands.

Geëmotioneerde Blind roept op niet te speculeren over toekomst Eriksen. Dapper, fier en koen. Dat is Daley Blind. Met betraande ogen verliet de Ajacied het veld, toen hij tijdens het duel met Oekraïne (3-2) werd gewisseld. Door de gebeurtenissen rond Christian Eriksen overwoog de verdediger serieus om het eerste EK-groepsduel aan zich voorbij. Hoe Daley Blind de Duitsers aan de wereldtitel hielp. Daley Blind in de wedstrijd tegen Argentinië op 10 juli 2014, tijdens het WK in Brazilië. Foto: Matthew Ashton/HH. Als Argentinië deze zomer het wereldkampioenschap voetbal had gewonnen, was Lionel Messi even goddelijk als Diego Maradona geworden. Als Nederland wereldkampioen was geworden. Valentijn Driessen heeft zich dinsdag uitgesproken over de situatie van Daley Blind. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf worden er vooralsnog vooral geruchten naar buiten gebracht.Rond de wedstrijd tegen AZ verscheen het gerucht dat Blind aan de hartbewaking zou liggen. Driessen reageert: Hij wordt inderdaad onderzocht in het ziekenhuis Daley Blind hervat groepstraining na hartspierontsteking. 31 januari 2020, 14.42 uur · Aangepast 31 januari 2020, 18.08 uur · Door AT AMSTERDAM - Ajacied Daley Blind stapt zonder angst het trainingsveld op. De verdediger is volledig hersteld van een ontstoken hartspier en kan woensdag zijn rentree maken in het bekerduel met Vitesse

Voor Daley Blind is het moeilijk neutraal te blijven nu zijn vader ter Vorig jaar verzette hij zich tegen de in zijn ogen chaotische situatie bij Jong Ajax, waar zijn zoon Daley speelde Ook Daley Blind was na het horen van het nieuws over Abdelhak Nouri zeer aangeslagen. De Manchester United-speler herinnert de middenvelder zich vanuit zijn tijd bij Ajax als een 'groot talent en. Daley Blind heeft serieus getwijfeld of hij zondagavond wilde spelen na het ineenzakken van zijn Deense vriend Christian Eriksen. Gisteravond heeft heel veel impact op mij persoonlijk gehad, buiten dat ik Chris goed ken als vriend, zegt hij bij de NOS. De situatie was voor hem verschrikkelijk, maar ik heb ook in die hoek wat meegemaakt Zo mag Daley Blind van Ajax wel gewoon in actie komen met een defibrillator, zowel in de Eredivisie als Europese wedstrijden. Werkgever Inter heeft officieel nog niet gereageerd op deze situatie. De nieuwe trainer Simone Inzaghi sprak eerder deze maand wel geruststellende woorden : 'Hij moet nu vooral zijn rust nemen en wij wachten hier op hem, met open armen. Logischerwijs werd er uitgebreid geïnformeerd naar de situatie rondom Daley Blind. Ten Hag was positief over diens fysieke gestel. ''Het gaat goed met Daley, hij is inzetbaar zondag. We weten dat hij safe is, het kastje is zijn bescherming, that's it. Hij kijkt er zelf positief en met vertrouwen naar, dus wij ook

Cardioloog MMC sluit einde loopbaan Daley Blind niet uit

Daley Blind heeft een ontsteking aan zijn hartspier, gaat niet mee op trainingskamp. 21/12/19. Ajax geeft RTL Boulevard update over medische situatie Daley Blind. 20/12/19. Geruchten rondom Daley Blind zwellen behoorlijk aan Hartpatiënt Daley Blind in tranen tijdens EK-wedstrijd na drama rond vriend Christian Eriksen: Dit was heftig. De emoties gierden de 24 uur na de hartstilstand van Christian Eriksen door. Daley Blind was na Oranje's eerste EK-wedstrijd één van de meest besproken internationals. De manier waarop Daley Blind is omgegaan met de situatie rond de Deense international Christian Eriksen, heeft in de spelersgroep van Oranje voor veel AD.nl. 15 juni 2021 Daley Blind heeft serieus getwijfeld of hij vanavond wilde spelen na het ineenzakken van zijn Deense vriend Christian Eriksen. Gisteravond heeft heel veel impact op mij persoonlijk gehad, buiten dat ik Chris goed ken als vriend, zegt hij bij de NOS. De situatie was voor hem verschrikkelijk, maar ik heb ook in die hoek wat meegemaakt Daley Blind heeft dubbele gevoelens over het duel met Ajax, de club waar hij eigendom van is en waar zijn vader als assistent-coach actief. Toch wil d Blind: Het is een gekke situatie | Goal.co

Bizarre situatie: Ajax krijgt opnieuw penalty tegen, rood

Soms roept Daley 'pa' op het veld een noemt Danny hem 'Blind'. Ze schitterden op het WK in Brazilië. Als assistent-bondscoach en speler, en als vader en zoon. Danny Blind (53) over Daley Blind (24) en andersom. In vele opzichten was 2014 het jaar van Daley Blind (24) KNVB over ontslag Blind: 'Onmogelijke situatie voorkomen'. De KNVB kon niet anders dan Danny Blind ontslaan als bondscoach, zegtdirecteur Jean Paul Decossaux van de KNVB. De uit Oost-Souburg. Blinde paniek bij Ajax. Als de situatie daar een keer om vraagt, is het geen probleem.' Ook bondscoat Koeman wil Blind in de verdediging. 'Bij mij speelt Daley linksback Waarom zou je als arts commentaar geven op een situatie waar je niets vanaf weet. Precies wat Daley Blind zei. Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende: Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-) Mag hij. De situatie is nu volledig omgedraaid. Toch zegt Daley Blind vertrouwen te hebben in het Champions League-duel tegen Real Madrid. Blind ziet uiteraard wel dat zijn club absoluut niet in goede doen is. Tegen Madrid zal het heel anders moeten

Manchester United News: Timothy Fosu-Mensah tells funnyKNVB over ontslag Blind: 'Onmogelijke situatie voorkomenNOS Voetbalpodcast #83: 'Situatie bij PSV is momenteel

De situatie met Eriksen raakte Daley persoonlijk. 'Ik ben trots dat ik toch heb meegedaan! Voetballer Daley Blind is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Candy-rae is bevallen van een dochter, deelt ze maandag op Instagram Contractverlenging Daley Blind: nieuwe verbintenis tot medio 2023 Ajax en Daley Blind hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2022. De verbintenis van de international wordt met één jaar verlengd en loopt tot en met 30 juni 2023

Daley Blind hervat groepstraining na hartspierontstekingDe worsteling van Martínez bij Ajax: een basisspelerVerstappen in lastige situatie: ’Ik geef niet op

Hoewel zijn dominante eredivisiestatistieken laten zien dat hij een dusdanig grote druk aan kan, werd de situatie in de Feyenoord-voorhoede steeds minder ideaal. Als huurling van Watford, in. De situatie rond de rode kaarten van Daley Blind en Joël Veltman tijdens Chelsea - Ajax wordt nog een tikkeltje ingewikkelder. Voormalig topscheidsrechter Mario van den Ende vertelt in het Algemeen Dagblad dat de VAR wél naar de rode kaart van Blind en Veltman had gekeken wanneer Callum Hudson-Odoi had gescoord. Dat deed de Chelsea-spits niet: hij schoot op de arm van Veltman Het gaat goed met Daley Blind. Hij voelt zich kiplekker. Dit weten we omdat vader Danny dit op televisie heeft verteld. Maar de familie Blind is ook een beetje boos op allerlei cardiologen die wel eventjes - van afstand - menen te weten hoe het hersteltraject eruit komt te zien Driessen voegt eraan toe dat Blind de 'grote vriend' is van Vertonghen. Hij wil sowieso niet de concurrentie aangaan met zijn grote vriend Daley Blind. Zeker met de situatie waarin Blind zat met zijn hart had hij daar geen trek in. Dat wil hij sowieso vermijden